Deconstructor Live je elektronski dogodek v živo (live act) mariborskega DJ-a in glasbenega producenta Marka Lüka, ki je globoko zakoreninjen v slovenski undeground techno sceni že od začetka novega tisočletja. Adam Mulalić, z umetniškim imenom ADAMM je skozi glasbeno udejstvovanje razvil svojstveno različico temačnega techna, ki hkrati ohranja skrivnostno, podzemno plat elektronske glasbe, poskrbi za odlično plesno spodbudo in tako za party dolgo v noč.

MARKO LÜK: DECONSTRUCTOR LIVE

Deconstructor Live je elektronski dogodek v živo (live act) mariborskega DJ-a in glasbenega producenta Marka Lüka, ki je globoko zakoreninjen v slovenski undeground techno sceni že od začetka novega tisočletja. Je eden redkih v Sloveniji, ki razvija pristni, temačni, surovi analogni techno. Njegovo ljubezen do glasbe pa dopolnjuje obsesija z napravami za proizvajanje zvoka, kot so sekvencerji, sintesajzerji in ritem-mašine, zato glasbo le minimalno ustvarja s pomočjo računalniških programov.

Odkar je preklopil na dekonstrukcijo pesmi, linij in melodij, ne nastopa več kot klasičen DJ, ampak na svojih nastopih v živo s pomočjo svojih napravic ustvarja glasbo. Njegovi ritmi so surovi in mastni, melodije pa se gibljejo med tekoče hipnotičnimi in močno izkrivljenimi. Vse skupaj se združi v edinstveno, dinamično mešanico pristnega undeground techna.


 

ADAMM

Adam Mulalić, z umetniškim imenom ADAMM je skozi glasbeno udejstvovanje razvil svojstveno različico temačnega techna, ki hkrati ohranja skrivnostno, podzemno plat elektronske glasbe, poskrbi za odlično plesno spodbudo in tako za party dolgo v noč.

Na začetku glasbene poti se je hkrati uril v DJ veščinah in nabiral bogato znanje iz produciranja glasbe z enim samim ciljem, da ustvari lasten glasbeni izraz. Je tudi ustanovitelj priljubljenih elektronskih dogodkov Illusion Art in Kung Fu Techno.


Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava