Vstopnice


Prve festivalske vstopnice so že v prodaji. Pričakujejo vas naše sodelavke v Informacijski pisarni, nakup pa lahko opravite tudi iz udobja naslanjača.
Preostale dogodke bomo v prodajo dodajali sproti. Za najbolj ažurne informacije spremljajte našo spletno stran in družbena omrežja.
Naj se lentanje prične!


 

Cenik vstopnic

dogodekdatumpredprodaja (do 20. 6.)redna cena (od 21. 6.)
Glavni oder
Plavi Orkestar27. 6.30 € stojišče35 € stojiščenakup

 

 

Splošne informacije o nakupu vstopnic

Plačilne kartice

Nakup vstopnic v Informacijski pisarni lahko opravite z naslednjimi kreditnimi karticami: Activa Maestro, Maestro, Activa, Diners, Mastercard, Visa in Karanta.

Spletni nakup vstopnic lahko opravite z naslednjimi karticami oz. plačilnimi sistemi MasterCard Maestro (Plačevanje je možno le pod pogojem, da je kartica registrirana na sistemu za avtentikacijo »MasterCard SecureCode«); Visa in Visa Electron.


Plačilni nalog

Znesek za vnaprej dogovorjeno število vstopnic lahko poravnate s plačilnim nalogom na račun Narodnega doma Maribor, podatke o sklicu dobite v Informacijski pisarni.
Kopijo vplačila pošljite Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor po elektronski pošti vstopnice@nd-mb.si.
Vstopnice prevzamete najkasneje pol ure pred prireditvijo!


Vračilo kupnine za vstopnice

Vračilo kupnine od vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve zaradi višje sile, Narodni dom Maribor kupcem vstopnic povrne na enega od navedenih načinov:

  • praviloma organizator ne povrne kupnine za spremenjen program prireditve, v kolikor je sprememba nastala zaradi višje sile
  • kupcu se za odpovedane prireditve vrne kupnina ali se mu z njegovim soglasjem izda dobropis, ki ga kupec vnovči za katerokoli drugo prireditev.
  • za odpadle prireditve si bo Narodni dom Maribor prizadeval poiskati nove datume. O novih terminih ter tudi o tem, za katere prireditve ni zagotovljen novi termin in so odpovedane, organizator kupce vstopnic obvešča sproti na spletnih straneh in socialnih omrežjih. Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo za nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati (če ni navedeno drugače). Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Narodni dom Maribor izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljene prireditve.
  • v primeru, da bo prireditev odpovedana pred polovico izvedenega programa, je kupec upravičen do povračila vrednosti vstopnice. Povračilo lahko zahteva v roku enega tedna po odpovedi.


Odpoved prireditve

V primeru odpovedi prireditve s strani organizatorja lahko vstopnice zamenjate ali vam vrnemo denar. Vašo odločitev nam morate sporočiti v roku enega tedna po odpadli prireditvi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava