ostalo | Razstava
  • 18.00 - 19.00
  • Vstopnine ni.

GT22 je umetniška skupnost v razvoju in izobraževalni laboratorij. Živi, dela in raste v prostorih, ki jih je družina Oset-Puppis ponudila v uporabo in za namene EPK2012,  kasneje pa v uporabo Ustanovi Fundacija Sonda. Začel je rasti umetniško-ustvarjalni organizem, medgeneracijski center in družbeno raziskovalni prostor, ki ga sestavljajo tako stalne kot tudi vedno nove organizacije in ustvarjalke in ustvarjalci, uporabniki in uporabnice.

GT22 za FL2022 predstavlja festivalski program »FokusFokus«, ki se po nekaj letih fokusiranja na tuja mesta (Gradec, Rijeka, Budimpešta, Celovec, Trst, Zagreb), tokrat ukvarja in osredotoča na samega sebe z lastnim delom in lastnimi mislimi. Program sestavljajo 3 razstave, 6 javnih pogovorov ter 2 sodelovalna dogodka.

Izhodišče programa so mladi in njihovi pogledi ter razmišljanja o realnosti in prihodnosti  mesta ob Dravi. Pogovarjati se z njimi, pripravljati razstave z njimi, sodelovati, soustvarjati in se fokusirati na sebe znotraj urbanega konteksta Mestne občine Maribor.


MADE IN GT22 – 3.del  (od 2013 - )  

skupinska razstava avtorjev_ic: Tadej Vindiš, Janez Kocbek, Kukla + Dominik Mahnič, Andrej Firm, Toni Soprano Meneglejte, Janez Klenovšek, Miha Sagadin, Tadej Vaukman, Ajda Primožič, Rene Puhar + Jaša Lorenčič + Boštjan Eržen, Aphra Tesla, Miha Sagadin + Monika Pocrnjić, Miha Horvat

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava