Erotika po Emeršiču

Razprodano
Komedija | gledališče | komedija

RAZPRODANO!

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes! 

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju - se vrača z novim receptom za smeh! 

Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več! 

O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj...

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodiziak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. 

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj seksplicitnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju.

Samo za 18+


Monokomedija na 220 stopinj

EROTIKA PO EMERŠIČU 

Igra in kuha: Bojan Emeršič
Avtorja: Bojan Emeršič, Jure Karas
Režija: Jure Karas
Scenografija: Darjan Mihajlović Cerar
Glasbena oprema: Fedja Juvan
Špas teater

 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava