Druga obvestila 2019

Pomembno

Študentski popust za Lente

Študenti in dijaki lahko uveljavijo popust pri nakupu Lente samo v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor, Ulica kneza Koclja 9, Maribor, vsak dan med 10.00 in 20.00.
Popust velja le ob predložitvi veljavne študentske oziroma dijaške izkaznice ali potrdila o vpisu. Izredni študenti morajo poleg tega priložiti še potrdilo, ki ga dobijo na Zavodu za zaposlovanje, da niso iskalci zaposlitve.

Vstopnice za invalide na vozičkih

V Narodnem domu Maribor se po najboljših močeh trudimo, da tudi invalidom na vozičkih omogočimo obisk predstav in koncertov. Zanje je urejen dostop na vsa festivalska prizorišča, razen na prizorišče Mladinin oder, kamor je možen dostop po predhodni najavi.
Za invalide na vozičkih je ogled predstav brezplačen. Spremljevalec invalida vstopnico plača po rednem ceniku.

Vstopnice za otroke

V času festivala smo v Mestnem parku in v Vetrinjskem dvoru pripravili širok nabor prireditev, koncertov, ustvarjalnic in delavnic, ki so prilagojene naši cenjeni najmlajši publiki in so za male in velike obiskovalce popolnoma brezplačne.
Za program na ostalih festivalskih prizoriščih, kjer je potrebna vstopnina, potrebuje tudi otrok svojo vstopnico. Zaradi varnosti je otrokom do 10 leta vstop dovoljen le v družbi spremljevalcev.

Prekinitve prireditev

V primeru, da bo prireditev prekinjena pred polovico izvedenega programa in da organizator ne bo zagotovil nadomestnega termina, bodo kupci vstopnic za prireditve z dodatno vstopnino upravičeni do povračila vrednosti vstopnice. Vstopnice lahko vrnete organizatorju, Narodnemu domu Maribor, v roku 5 dni po načrtovanem datumu prireditve.
Sedeži na Glavnem odru in Odru Minoriti omogočajo različno slišnost in vidnost na oder in so v primeru dežja mokri. Kupnine za  vstopnice zaradi teh razlogov organizator ne vrača.

Izgubljeni predmeti

Izgubljeni/najdeni predmeti se zbirajo v varnostnem centru podjetja Aktiva varovanje na promenadi, ob Vodnem stolpu in Glavnem odru na Dravi. Varnostni center je v času festivala odprt 24 ur na dan, telefonska številka je 051 623 538.

Organizator si pridržuje pravico, da zaradi varnostnih razlogov omeji število obiskovalcev posameznega prizorišča!