Gostinska ponudba

Gostinska ponudba festivala

Osnovo gostinske ponudbe festivala bo tvoril SLADOLENT ostal bo na starem mestu ob nekoliko širši postavitvi.

Pri Večerovem in Jurčkovem odru bomo poskrbeli za gostinsko ponudbo, ki bo poskrbela za direktno preskrbo udeležencev s pijačo. Ob promenadi bomo skušali aktivirati že obstoječe gostince na Lentu ob gastronomskih nasvetih uveljavljenih strokovnjakov glede njihove ponudbe, pogoj, da lahko razširijo svoje gostinske vrtove bo ponudba hrane, ki so jo do sedaj ponujali le redki. Skušali se bomo dogovoriti z lokalnimi ponudniki hrane in jih povezati z že obstoječimi gostinci, seveda pa bo moral biti najprej znan potrjen program festivala.

Ne želimo postavljati gostinskih hišic na drugi strani ceste, ker želimo v prvi vrsti ohraniti pogled na reko in tudi zato, ker niti približno ne razpolagamo s sredstvi, da bi lahko parirali podobnim praksam po svetu. Ostajamo v upanju, da bo tovrstno vizijo prinesla in vzpostavila obnova Lenta, ki se bo zgodila v prihodnjem letu.

Bomo pa skušali zagotoviti sejemsko ponudbo dela ponudnikov rokodelskih izdelkov (katerih primarna dejavnost niso izobraževalne delavnice, temveč prodaja izdelkov), ki so bili v preteklih letih stacionirani na promenadi mestnega parka.

1. Vsebinska zasnova in vizija Festivala Lent
- Usmeritve festivala v prihodnosti
2. Festival Lent 2020
2.1 Namen festivala v post pandemijskem obdobju
2.2 Programska zasnova programov
-  Festival Lent – vračanje h koreninam
-  Programi, ki ne smejo izpasti iz festivala zaradi večletnega financiranja, pogodbeno opredeljenega z ministrstvom za kulturo rs in večletnimi sponzorskimi pogodbami
-  Programi, ki pomembno dopolnjujejo dogajanja na festivalu
2.3 Gostinska ponudba festivala
2.4 Marketinške aktivnosti in promocija festivala
3. Direktor festivala
4. Osnovni statistični podatki 2019

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava