Goran Vinčić, Marko Dejanović, Igor Drljo

Na Lent prihaja ekipa komikov iz prvega regionalnega Comedy Cluba, zagrebškega Studia Smijeha. S svojimi odličnimi šalami in še bolj zabavnim razmišljanjem vas bodo nasmejali:

Goran Vinčić (CRO/SRB)

Vinčaje študent filozofije, prava duša in nepopravljivi romantik. Visok meter oseminsedemdeset, težek preko sto kilogramov, hiperaktiven in ljubek. V prostem času puncam recitira poezijo, ki jo je prebral na Facebooku. Ve, kako se izogniti kontroli na tramvaju, zna pa tudi dober kroše. Je mojster karateja, obenem pa ne zna zamenjati niti žarnice. Za sebe rad reče, da je ekstravaganten in občasen komik. Zares pa o Goranu velja: je 29-letni študent filozofije iz Mirkovca, že več let pa živi v Zagrebu. S karatejem se ukvarja 18 let, ima črni pas 2. DAN in je trener kluba Tempo. Od malega je obiskoval dramske skupine ter igral v raznih predstavah. Recitiranje poezije, vodenje programa, kvizov in animacije – vse to je del njegovega ustvarjanja. Je tudi frontmen skupine Hladovina, benda, ki še zmeraj išče svoj stil.

Marko Dejanović (CRO/BIH)

Njegov humor ni za vsakega. Ni za vas, če menite, da »o nekaterih stvareh« ni ok javno govoriti ali pa to sploh ni »vaša tematika« in če »tisto spodaj« imenujete »tisto spodaj«. Prav tako velikokrat govori o lastnih pomanjkljivostih, najsi duševnih ali fizičnih (ima komplekse glede debelosti, zato mu povejte, da je shujšal, pa čeprav ga vidite prvič, ni pomembno). S stand upom se ukvarja od oktobra 2014. Če si tega ne bi zapisal v mobitel, se tega ne bi spomnil. Upa, da to ni bil zgolj zapis za rojstni dan nekoga, ki ga ne bi smel pozabiti. Začel je načelno tako, da nastopa kadarkoli v večji skupini zavlada nekajminutna tišina. Prav to načelo ga je nekajkrat privedlo do neprijetnih situacijah na porokah in pogrebih. Več let je bil novinar črne kornike in naučil se je, da je zgolj smrt lahko smrtno resna. Ampak ni pa nujno.

Igor Drljo (CRO/BIH)

Človek, ki izgleda, kot da sta Dalibor Petko in Velimir Bujanec dobila otroka, majhen paket pozitivne energije in nekdo, ob katerem boste nenehno imeli nasmeh na obrazu. Zvezdnik Hayatovega Monty Daytona se s stand upom ukvarja od leta 2013. Po nekaj prvih nastopih je občinstvo sprejelo njega in on občinstvo – nato pa je kmalu pričel z »resnimi« stand up nastopi. Najprej je nastopal po mostarskih lokalih (na obeh straneh mesta!), nato pa se lotil še nastopov v drugih krajih ter doslej nabral številne nastope po Bosni in Hercegovini ter tudi izven nje. Skratka, mali človek velikih možnosti in še večjim smislom za humor!


Studio smijeha
Goran Vinčić
Marko Dejanović
Igor Drljo

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava