Posebna noč posebnih komikov! Epsko srečanje vzhoda in zahoda - kje drugje kot na Lentu!

Srečala se bosta samooklicani zlobni Rus Denis Nikolin in brezmejni Američan Reginald Bärris. Dvoboj med velesilama bo vodil in sodil neuvrščeni Yužni Slovan - Pedja Bajović. 

Denis Nikolin (RUS)

Denis je vzhajajoča zvezda ruske komedije na mednarodni stand up sceni ter soustanovitelj in redni gost kluba English Moscow Comedy. Po nastopih v 16 državah je izpilil svoje nastope z mešanico igralskih sposobnosti, odličnimi performansi, ostrim in natančnim opazovanjem ter naravnim šarmom in bistroumnostjo, sposobnostjo, da se smeji tudi na svoj račun ter ljudem okoli sebe, ob tem pa ima za svoje nastope zelo konstruktivno naracijo – kar zagotavlja zelo zabaven večer!

Doslej je nastopil na edinburškem Fringu (2018), sodeloval na Mednarodnem festivalu komedije v Utrechtu (2019), kmalu pa bo nastopil še na festivalih Reykjavik Fringe, Sziget in seveda Edinburgh Fringe. Načrtuje pa tudi že nastope tako v nepredvidljivi domači Rusiji kot tudi v toplih in udobnih pacifiških državah.

Reginald Bärris (USA)

Reginald Bärris je ameriški stand up komik, ki trenutno živi in ustvarja na Dunaju. Je eden najaktualnejših vodilnih avstrijskih komikov, ki se strmo vzpenja po lestvici najbolj priljubljenih v srednji Evropi. Prvič je nastopil leta 2016, odtlej pa hitro prodrl že na velika prizorišča in dogodke, med njimi tudi Sziget festival in Mednarodni festival komedije v Utrechtu ter več kot 50 nastopov v evropskih mestih, kjer je bil osrednje ime. Reginald Bärris ponuja edinstven pogled, saj združuje cinizem in prismuknjenost, skozi to pa predstavi svoje gostobesedna razmišljanja o rasi, religiji, patriotizmu, njegovih lastnih fobijah in o svetu na splošno! Kadar na nastopa v tujini, ga najdete v dunajskem klubu Vienna Chuckles, kjer je MC na predstavah v angleškem jeziku.

Pedja Bajović (YUG)

Pedja Bajović spada med začetnike stand up komedije na področju nekdanje Jugoslavije. Kariero je pričel leta 2005 in od takrat nastopil v več kot dvajsetih državah in več sto mestih. Že leta 2014 je na  manifestaciji Adria ComedyAwards v Skopju dobil priznanje za najboljšega veterana.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava