glasba | koncert
  • 17.30 - 18.30
  • Grajski trg
  • Vstopnine ni.

Slovenska kraljica noise in underground polja, v zadnjem obdobju deluje pod blagovno znamko Aphra Tesla Operating System, je vsestranska umetnica, na področju glasbe pa je postala opazna v zasedbi HuxDexAA v dvojcu z Nevenom M. Agalmo. V okviru linije koncertov Pazi! Muzika na cesti! se bo pojavila v nekdanji eksperimentalni jazz zasedbi s pianistom Dejanom Berdenom. 

Slovenska kraljica noise in underground polja,  v zadnjem obdobju deluje pod blagovno znamko Aphra Tesla Operating System, je vsestranska umetnica, na področju glasbe pa je postala opazna v zasedbi HuxDexAA v dvojcu z Nevenom M. Agalmo.

V okviru linije koncertov Pazi! Muzika na cesti! se bo pojavila v nekdanji eksperimentalni jazz zasedbi s pianistom Dejanom Berdenom. 

V obdobju zadnjih desetih let je Aphra Tesla ustvarjala, prehajala in tako iniciirala nova žanrska polja v zvočni umetnosti. Leta 2013 je izdala album Home In The Zone z 11 pesmi v angleščini, od katerih je večino spisala sama. Na glasbenem področju je sodelovala z glasbeniki kot so Marko Črnčec, Igor Bezget, Nino Mureškič, Robert Jukić, Dave Darlington...


Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava