Oliverse je britanski producent elektronske glasbe in DJ, ki je v soj žarometov prvič stopil z odmevnim remixom Tchamijeve uspešnice After Life. Jaka Logar, bolje znan pod imenom Dropheadz, je nadobuden slovenski Dj in glasbeni producent. Aveho je drum'n'bass DJ in glasbeni producent iz Maribora. Nvadrz je anonimen umetnik, ki se ukvarja z elektronsko glasbo, predvsem z dubstep in trap, in ki ga podpirajo umetniki, kot so Teddy Killerz, Oliverse, YOOKiE in mnogi drugi.

OLIVERSE (GBR)

Oliverse je britanski producent elektronske glasbe in DJ, ki je v soj žarometov prvič stopil z odmevnim remixom Tchamijeve uspešnice After Life. Številni DJ-ji po svetu so ga hitro pograbili, z njim pa se je uvrstil tudi na odmevno kompilacijo UKF-ja Dubstep 2017.

Lani je izdal EP Visions, ki ga je Skrillexov NEST HQ označil za eno najboljših dubstep izdaj leta, njegove vrtoglave produkcije pa še naprej stresajo klube na Otoku in širom Evrope. Čeprav je šele lani prav začel svojo klubsko pot, si je oder že delil s prepoznavnimi imeni na sceni, kot so Getter, Skism in Doctor P. Tudi v leto 2018 pa je vstopil udarno, z zmago na Modestep remix tekmovanju, ki mu je prinesla izdajo pesmi Higher pri založbi Monstercat.


 

DROPHEADZ

Jaka Logar, bolje znan pod imenom Dropheadz, je nadobuden slovenski Dj in glasbeni producent. Trenutno študira avdio produkcijo na Institutu in Akademiji za Multimedije (IAM) v Ljubljani. S svojim unikatnim zvokom se skuša razlikovati od drugih in se prebiti na mednarodno glasbeno sceno.

Ogromno časa zato posveča lastni produkciji, ki se giblje med stili, kot so electro house, bass house, trap ter dubstep in je ustvarjena, da spravi ljudi na noge. Bazo zvestih poslušalcev si zato hitro nabira, prav tako pa so mu svojo podporo izkazala tudi nekatera večja imena na sceni, kot so MAKJ, WOLFPACK, JUICY M, JAGGS in drugi. 


 

AVEHO

Aveho je drum'n'bass DJ in glasbeni producent iz Maribora.Z glasbo se je začel ukvarjati pred štirimi leti in hitro se je pridružil skupini Bass Fighters, ki že štiri leta organizira drum'n'bass dogodke. Po letu DJ-anja je začel producirati lastno elektronsko glasbo, prvi komadi pa so bili izdani pri založbi Black Inferno Records USA. Kasneje je izdal še material pri Schedule One Recordings, Critical Bass Recordings in Raving Panda Records. Medtem pa je postal tudi »mastering inženir« za založbo Black Inferno.

V začetku letošnjega leta je podpisal sodelovanje s češko agencijo in založbo Empire Recordings. Podpirajo ga kanali, kot so DnB Portal, District Bass in Raving Panda DnB Sounds.Do zdaj je nastopil na dogodkih, kot so: Let It Roll Warm Up with A-Cray, Hospitality Records Night in Neurofunk Grid stage na Intensity Musik festivalu. Ob tem pa je vedno podpiral druge izvajalce, kot so: Insideinfo, Jade, Mindscape, Telekinesis, Splash Heads, The Clamps, Merikan, Anatomix, Cyantific, Fourward, Qo, Inward, Hanzo & Randie, Khronos, Kodin, Akov in druge.


  • Aveho
    (Empire Recordings, Bass Fighters)

 

NVADRZ

Nvadrz je anonimen umetnik, ki se ukvarja z elektronsko glasbo, predvsem z dubstep in trap, in ki ga podpirajo umetniki, kot so  Teddy Killerz, Oliverse, YOOKiE in mnogi drugi.


 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava