Črna nedelja (SLO, SRB)

Gašper Bergant, Aleksandar Perišić, Klemen Bučan

Gašper Bergant

Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske (se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand up komediji. Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred nekaj leti je prišel do točke, ko se je moral odločiti ali gre k psihiatru ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!

Aleksandar Perišić

Aleksandar Perišić je brez smisla za kar koli drugega, kot za humor. Z odliko je končal gimnazijo v domačem Kraljevu, nato pa še pravno fakulteto, kjer je veljal za enega boljših študentov. Je otrok staršev intelektualcev, čeprav bodo sami rekli, da so ga našli nekje na poti. Po nacionalnosti – toleranten.

Od leta 1998 je igralec gledališča Kraljevo. Poliglot, ki zna izreči »OK« v sto svetovnih jezikih. Glede na to, da je izobčen iz že devete stranke, je postal apolitičen. Po seksualni opredelitvi – sumljiv. Seka drva že od sedmega leta. Zbira številke policijskih značk vseh policajev, ki so ga kadar koli legitimirali (in trenutno drži Guinessov rekord). Z obtoženim ni v nobenem sorodstvenem odnosu.

Klemen Bučan

Kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot pet let je delal na radiu, svoj televizijski voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka parov. Televizijsko kariero je nadaljeval z oddajo Survivor - Na robu preživetja, lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji Dan za trening na Kanalu A.

V svetu stand upa je prisoten že 13 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti. Zmeraj je veljal za človeka brez zadržkov na odru, rad se loteva tudi tem, ki v osnovi morda niso najbolj primerne za najmlajše, čeprav bi se ob poslušanju tudi oni zagotovo naučili marsikaj novega.


Lokacija

Pokrovitelj dogodka