Lajnap je nastal kot skupni projekt, skozi katerega se lahko izrazimo in vsakdanjemu življenju dajemo novo, pravzaprav drugačno perspektivo.

Kaj je Lajnap? LAJNAP smo mi. Ekipa! 

Lajnap je nastal kot skupni projekt, skozi katerega se lahko izrazimo in vsakdanjemu življenju dajemo novo, pravzaprav drugačno perspektivo. Naše sporočilo je, da so problemi, vprašanja, razmišljanja in vse tiste navidezno nepomembne podrobnosti, ki tvorijo življenje, pravzaprav smešni in zabavni.

Saša Turković
Soprog, oče, poslovnež in najstarejši komik LAJNAP COMEDY kolektiva. Na odru je po stasu in glasu resen kot predsedniški kandidat, a trditve, ki jih izraža, so smešne kot hrvaške penzije. Kar ga glede na njegovo starost resno skrbi. Njegove štosi so kot njegov prosti čas, kratki in bridki, brez kletvic in vulgarnosti, ker mora paziti, kaj govori pred otroki. Zato bo svoje najzlobnejše zamisli zapakiral v celofan dostojnosti in dodal pentljo sarkazma, da ne boste niti opazili, da se smejite kot zmešani. 

Vlatko Štampar
Za tiste, ki ga niso “poizkusili”, bo Vlatko ostal nikoli odkrito utelešenje vseh norih misli, na katere vsak med nami pomisli v tistem delu uma, ki ga z razlogom ignoriramo. Za tiste, ki so ga “doživeli”, je Vlatko bil in ostaja ventil, pipa, izhod popolnoma absurdnih asociacij, ki ga v kombinaciji z njegovo neozdravljivo maniro, da neizogibno krade smeh, zapišejo med najboljše komike “v okolici”. Razen na Madžarskem!

Aleks Curać Šarić
Stand up komik iz Reke svoj prvi nastop šteje na open mic večeru v zagrebškem Purgeraju konec davnega leta 2006. Do danes je nanizal zavidljivo število nastopov, ki jih je v večini izvedel v Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, v večjih slovenskih mestih ter po celi Hrvaški. Njegov stil najbolje opišemo kot previdno seciranje moško-ženskih odnosov in vsakodnevnih situacij, ki jih Aleks, blago rečeno, ne obvladuje.


Lajnap

  • Saša Turković
  • Vlatko Štampar
  • Aleks Curać Šarić

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava