Mlade glasbenike in glasbene skupine, ki se želite predstaviti na enem največjih poletnih festivalov, vabimo, da se odzovete vabilu Kluba mariborskih študentov in se nam pridružite na KMŠ odru. Razpis je odprt do 17. aprila!

Še veš, kakšen je občutek, ko si na odru res čisto svoboden?
Ko cela ulica mladih utripa v ritmu tvoje glasbe? 

Točno to je KMŠ oder, ki nam bo že osmič popestril poletne večere.
Zvezdnato nebo.
Razgreta publika.
In ti na odru. 

Brez meja.

Tudi letos vabimo vse mlade glasbenike in glasbene skupine, ki se želite predstaviti širši publiki in sodelovati na enem največjih poletnih festivalov, Festivalu Lent, da se nam pridružite na KMŠ odru. Ta prav vsakemu od vas ponuja priložnost, da stopite korak bližje svojim sanjam, obiskovalcem pa zagotavlja poletne večere, prežete z mlado energijo.

Če ste zadnji dve leti preživeli doma, v coni udobja in negotovosti - potem je čas, da spet stopite v »spotlight« našega odra brez strehe. Zdaj pa res ni več izgovorov! Pridi in tudi ti z nami piši to neponovljivo zgodbo. 

Če si star do 30. let in prihajaš iz severovzhodnega dela Slovenije, te vabimo, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 17. 4. 2022 prijaviš na razpis za nastop na KMŠ odru in začutiš utrip ulice!

Prijavi se tukaj: https://bit.ly/38iXBxi

Prijava naj vsebuje:
- 1 priredbo pesmi drugega glasbenega izvajalca po lastni izbiri,
- 1 lastno glasbeno delo (v primeru, da ga imaš/imate),
- vaš opis oziroma opis vaše skupine,
- fotografijo in
- kontaktno osebo ter njene podatke (e-mail in telefonsko številko).

Mi bomo v celoti poskrbeli za promocijo tvojega/vašega nastopa preko naših množičnih komunikacijskih kanalov - z objavami, plakati in drugimi promocijskimi materiali. Nastop na KMŠ odru ponuja novo doživetje pred publiko, ki te/vas bo zagotovo nagradila z bučnim aplavzom.

Obiskovalci Festivala Lent bodo ponovno iskali glasbenika, glasbenico ali glasbeno skupino, ki bo najbolj navdušila. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višini 500 EUR. Tudi letos pa se bo nekomu izmed vas ponudila edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopi na enem izmed največjih odrov Festivala Lent. 

Hvala vsem, ki z nami vedno znova gradite nove spomine! 

*Udeleženci za svoj nastop ne prejmejo honorarja.
Organizator KMŠ odra je Klub mariborskih študentov, ki že vrsto let skrbi, da lahko mladi v Mariboru uresničujejo svoje ambicije - ob podpori Festivala Lent.