S širokim naborom tradicionalnih glasbil z vseh koncev svet nam glasbeniki slikajo krajino, ki je povsem v duhu izročil in virov po katerih posegajo, z dodajanjem prvin hiphopa, funka, jazza ter elektronskih učinkov pa njihova glasba zveni zelo urbano in moderno.

Time Travel Trio je projekt treh izkušenih glasbenikov, ki se podajo na skupno popotovanje v nevsakdanje glasbene svetove in tradicije.  Ključna motivacija je seveda velika ljubezen do glasbe in preučevanja ritmov ljudstev, ki se nahajajo na drugih delih zemeljske krogle, tudi zelo oddaljenih.

Med take sodijo denimo maroška trans zbujajoča zvrst gnawa, arabski maqam, zahodnoafriški mandingue ter ne nazadnje indijska klasična glasba.

S širokim naborom tradicionalnih glasbil z vseh koncev svet nam glasbeniki slikajo krajino, ki je povsem v duhu izročil in virov po katerih posegajo, z dodajanjem prvin hiphopa, funka, jazza ter elektronskih učinkov pa njihova glasba zveni zelo urbano in moderno. Kot stranski učinek take godbe za poslušalstvo se lahko pojavita delna ali popolna šamanska zamaknjenost in občutek večnosti v univerzumu.


  • Dejan Berden, klavir, sintetizator, harmonika
  • Andraž Mazi, kitara, banjo, tres, chaturangui, slide guitar
  • Damir Mazrek, cajon, udu, calebasee, djembe, elektronika