Poletje letos otvarjamo z butičnimi vikend programi Poletnega Art kampa!

Med 4. julijem in 16. avgustom 2020, ob sobotah in nedeljah med 9. in 20. uro, vabimo vse in vsakršne družine k pravljično lepemu paviljonu v Mestnem parku Maribor, na koncertne poslastice, predstave za otroke, pravljice in plesne delavnice, posamične sklope delavnic ter gibalne, igralne in bralne aktivnosti. Med ponedeljkom in petkom, od 10. do 19. ure, pa vas pričakujemo v Čitalnici v parku, ki jo organizira Zavod MARS Maribor.

Izvedbo prilagajamo pričakovanim omejitvam in stanju duha vseh nas. Skozi poletje ustvarjamo priložnosti za prijetna druženja, četudi na razdalji podaljšanih rok, a v mislih in srcih še tesneje skupaj. Druženje, raziskovanje, kultura, umetnost in znanje! Smelost zdravega duha v zdravem telesu je gibalo zdrave družbe. Sočutje, spoštovanje sebe in drugih, okolja in narave – imamo to.

Tukaj si oglejte podrobnejši program po dnevih ter program na Odru Triglav!

Vsi programi so brezplačni in nadvse privlačni. Sodelovanje v programu poteka na lastno odgovornost. V primeru dežja program odpade.

Art kamp, s katerim smo vsako leto pričeli poletje in poletne počitnice, pa nas bo v zelenju Mestnega parka objel ob izteku šolskih počitnic, med 21. in 29. avgustom!