Tribute to Soul, ki doživlja zelo pozitivne odzive kritikov, je poklon najimenitnejšim soul izvajalcem zadnjih 60 let. Repertoar zajema tudi nekaj skladb zasedbe Papir in nekaj njenih lastnih, preoblečenih v žametno temo večera.

Tribute to soul!

Dušni večer avtorske glasbe in soul priredb z Majo Keuc v družbi izbranih instrumentalistov

Maja Keuc, pevka in skladateljica, ki se v svetu glasbe že nekaj časa predstavlja kot Amaya, na naš oder prihaja s trojico znanih slovenskih glasbenikov, Miho Koretičem, Dorianom Grando in Jernejem Kržičem. Širša Slovenija je Majo spoznala pred osmimi leti, v oddaji Slovenija ima talent, njen prvi večji glasbeni projekt pa je bilo sodelovanje z Družinskim ansamblom za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR pri snemanju plošče Po viharju.

Leto kasneje je izdala svoj prvi solo album Indigo. Predlani je z odliko zaključila študij solo petja v Rotterdamu, jazzovsko petje pa izpopolnjevala na Kraljevi akademiji za glasbo v Stockholmu, kjer tudi živi. Lani maja je izšel njen prvi mini mednarodni album z naslovom Fairytales, radijske valove je osvajal single Chase me, letos je na EMI predstavila novega z naslovom Concrete.

Trenutno je pevsko razpeta med Slovenijo in Švedsko, kot skladateljica pa med Južno Korejo in Japonsko. Tribute to Soul, ki doživlja zelo pozitivne odzive kritikov, je poklon najimenitnejšim soul izvajalcem zadnjih 60 let. Repertoar zajema tudi nekaj skladb zasedbe Papir in nekaj njenih lastnih, preoblečenih v žametno temo večera.


  • Maja Keuc - vokal,
  • Miha Koretič - kitara,
  • Dorian Granda - bobni,
  • Jernej Kržič - bas