Srdjan Jovanović, letnik 79, diplomirani igralec, komik. Zabava zagotovljena.

Leta 2009 se je odločil za žanr, ki takrat v rodni Srbiji še niti ni obstajal in tako postal stand up komik. Od tistega trenutka naprej redno nastopa na prostoru bivše Jugoslavije ali, kot radi rečemo, vse od Vardara do Triglava. Z dvema celovečernima komedijama je gostoval v vseh večjih mestih bivše skupne države in na vseh pomembnih festivalih v regiji.

Redni gost Vetrinjskega dvora v času Festivala Lent nas bo tokrat popeljal skozi »Vse najboljše«, kar njegov odrski nastop ponuja. Tako lahko pričakujemo opažanja aktualne politike, zanimivosti vpliva marketinga na modernega človeka, razlike med moškimi in ženskami in vse, kar pride vmes.

V svoji karieri je nemalokrat tudi stopil pred kamere. Pohvali se lahko s filmi, kot so Rat uživoDarka Bajića,Život i smrt porno bandeMladena Đorđevića in z mnogimi televizijskimi serijami: Porodično blago, Stižu dolari, Mansarda, Može i drugačije, Kukuriku šou, Glavom kroz zid, Tate in drugimi.

30. junija se obeta s smehom obogaten petkov večer s Srdjanom, ki ga nikakor ne smete zamuditi.


Predstava je v srbskem jeziku.

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava