Toni

Lacha after jam | | Koncert, jam session

  Toni je prehodil pisano glasbeno pot in si oder delil z imeni kot so MUFF, Senidah, Trkaj, Maja Keuc, Bojana Stamenov, Hannah Mancini in Raiven. Na Lacha after jamu se bo predstavil s petčlanskim bendom, kjer bodo avtorske pesmi, ki jih ustvarja v slovenščini prvič zaživele v vsej svoji polnosti bendovskega zovka. 


  Toni, vokal, kitara
  Vid Turica, kitara
  Žan Hauptman, klaviature
  Goran Sarjaš, bas
  Karlo Petrovič, bobni


  Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

  Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

  Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


  Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

  Lokacija

  Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
  barva kontrasta
  velikost besedila
  označitev vsebine
  povečava