Grooveland

Lacha after jam | | Koncert, jam session
 Kupi karto

SPREMEMBA NASTOPAJOČEGA: Zaradi bolezni je prvotno napovedana zasedba Toni odpovedala svoj nastop; namesto njega bodo nastopili Grooveland.

  Grooveland je zasedba, ki jo vsi zvesti obiskovalci Lache dobro poznajo. Morda ne v celoti, pa vendar lahko članom zasedbe prisluhnemo na vsakem Lachinem jam sessionu. Osemčlanska zasedba je energetska bomba, ki jo raznese v pop, funk in soul eksplozijo.

  Skupina Grooveland je tik pred izidom svojega prvega albuma, zato bodo na Lacha after jamu igrali predvsem avtorske pesmi.


  Alja Senčar, vokal
  Žan Milošič, klaviature
  Kristjan Štelcer, kitara
  Blaž Starc, saksofon
  Aljaž Stošič, pozavna
  Tjan Šoštarič, bas
  Tadej Vilar, trobenta
  Lan Vračun, bobni.


  Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

  Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

  Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


  Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

  Lokacija

  Pokrovitelj dogodka

  Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
  barva kontrasta
  velikost besedila
  označitev vsebine
  povečava