Špil liga zmagovalec ● Pero Lovšin in Njegove skale

Priporočamo
 Kupi karto

Rock legenda svoje epsko, 40-letnico ustvarjanja, obeležuje v novi zvočni preobleki!

Špil liga zmagovalec 


Pero Lovšin in Njegove skale 

Rock legenda se svojega epskega, več kot 40-letnega opusa ekskluzivno za koncertne odre loteva v novi zvočni preobleki!

Pri tem sodeluje z vrhunski glasbeniki, s katerimi se je v preteklosti že srečeval na svoji glasbeni poti. To so Zlatko Đogić, Julijan Erič, Igor Leonardi in Rihard Zadravec - Riki.

Izbor pesmi iz Lovšinove bogate glasbene kariere od kultnih Pankrtov, legendarnega obdobja Sokolov do pestre solo kariere s številnimi spremljevalnimi zasedbami, bo ekskluzivno za koncerte odre dobilo povsem novo preobleko. V ta namen je Pero k sodelovanju povabil same vrhunske glasbenike, s katerimi pripravlja pravo koncertno poslastico.

Za kitarske domislice in bas linije izmenično skrbita Igor Leonardi in Julijan Erič. S prvim je Lovšin med drugim posnel izredno uspešen album Hudičev sod, z Julijanom in Prismojenimi profesorji bluesa pa je posnel en komad za ploščo Območje medveda in Prismojence tudi gostil na razprodanem promocijskem koncertu v Cankarjevem domu. 

Novo Lovšinovo koncertno zasedbo sestavljata še bobnar Prismojenih profesorjev bluesa Zlatko Đogič in harmonikar Rihard Zadravec - Riki. Slednji je med drugim sodeloval s Simfoničnim orkestrom in Big Bandom RTV Slovenija, Olivijo in Eldo Viler, Pera Lovšina pa pogosto spremlja na akustičnih koncertih.


Pero Lovšin in Njegove skale
Pero Lovšin, vokal
Julijan Erič, kitara
Igor Leonardi, kitara
Rihard Zadravec – Riki, harmonika
Zlatko Đogić, bobni

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava