Skriti gost: Joker Out

KMŠ oder | glasba | koncert

KMŠ oder pa bo ponovno poskrbel za magične noči pod zvezdami.

 

Kdo so skriti gostje na letošnjem  KMŠ oder 2020? Z nami bodo Joker Out!

Mladi rockerji zasedbe Joker Out se s svojimi slovenskimi avtorskimi komadi upešno prebijajo v ospredje slovenske rock scene. Bojan Cvetičjanin na vokalu, Matic Kovačič na bobnih, Kris Guštin in Jan Peteh na kitari ter Martin Jurkovič na basu živijo, spijo in jejo rock n' roll. Njihovo zvesto občinstvo vztrajno narašča, ti pa album pričakujejo že septembra.

Joker Out
Bojan Cvetičjanin, vokal
Matic Kovačič, bobni
Kris Guštin, kitara
Jan Peteh, kitara
Martin Jurkovič, bas


KMŠ oder, najstarejši tradicionalni projekt društva KMŠ, že vrsto let na Dravski ulici v času Festivala Lent ponuja mladim umetnikom prostor in priložnost, da ujamejo del svojih sanj.

Letos bodo na KMŠ odru nastopili številni novi, še ne uveljavljeni izvajalci, ki jih v preteklih letih še nismo spoznali. Osvežili in popestrili bodo glasbeni repertoar festivala. Tudi letos bomo poletne večere preživljali ob ritmih akustične, jazz, pop, rap in rock glasbe.

Mladim glasbenikom ponujamo priložnost, da sežejo po zvezdah in uresničijo svoje sanje. Zavedamo se, da oder vsakemu izmed njih pomeni nekaj drugega – začetek ali nadaljevanje njihove glasbene poti. Pri tem jim ponujamo prostor, ki jih ne omejuje, in možnost za svobodno izražanje in razvijanje.

Mladi glasbeniki zmeraj poskrbijo za enkratno vzdušje. Publika ima med poslušanjem tudi prav posebno nalogo. Obiskovalci KMŠ odra namreč ob koncu ocenijo najboljšega izvajalca, ki mu nato podarimo denarno nagrado v podporo k nadaljnjemu ustvarjanju. Na odru pa vsako leto nastopijo tudi nekateri bolj znani izvajalci, ki poskrbijo za žur in skupno prepevanje. V preteklih letih so na KMŠ odru zapeli in zaigrali tudi Emkej, Adi Smolar, Žan Serčič ...

Zavedamo se, da KMŠ oder združuje vse prve začetke, naše in vaše,  vse sanje po katerih so segali številni mladi umetniki, ter uspehe tistih, ki so na odru stopili na najvišjo stopničko, skočili in uspeli. Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite in z nami nadaljujete zgodbo KMŠ odra.

 

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava