| Koncert, jam session
 Kupi vstopnico

Projekt, ki je glasbeni navdih iskal v teoriji mnogoterih vesolij, se ne omejuje na glasbene stile, temveč se tako kot tudi vesolje prepušča svobodnemu pretoku idej, neprestano širi in ustvarja nove povezave. Je fuzija popa, soula, r'n'b-ja, ki temelji na jazzu in ga spretno popularizira ter ovija v sodobno preobleko. 

Na Festivalu Lent se jim bo pridružil soul pevec Žan Videc, ki s svojim močnim in edinstvenim raskavim glasom zavibrira celoten prostor.


Žan Videc, vokal
Blaž Švagan, saksofon, klaviature, vokal
Igor Bezget, kitara
Tjan Šoštarič, bas
Arsenije Krstić, klaviature
Matheus Jardim, bobni


Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava