Funk fact in Sara Lamprečnik

Lacha after jam | | Koncert, jam session
 Kupi karto

Zasedba štirih prijateljev, ki so se po več kot desetih letih skupnega preigravanja po najrazličnejših zasedbah združili z željo po skupnem ustvarjanju in igranju funka s primesmi vsega možnega. Člani skupine so izjemni mladi glasbeniki, ki blestijo na svojih področjih. Glasba, ki jo ustvarjajo je fluidna, atipična, napredna in spevna hkrati. Na Lacha after jamu se jim bo predstavila odlična vokalistka Sara Lamprečnik, ki s svojim prodornim glasom pusti močan vtis. 


Sara Lamprečnik, vokal
Alen Kovše, vokal, kitara
Leon Firšt, klaviature
Jaka Krušič, bas
Gregor Horvat, bobni


Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava