Fridas Jazz Quartet

Lacha after jam | | Koncert, jam session
 Kupi karto

Mednarodna zasedba Fridas jazz quartet že leto in pol aktivno sodeluje na slovenski in avstrijski jazz sceni. Njihova posebnost je raziskovanje različnih žanrov v okvirjih jazza in s tem na vsakem koncertu poskrbijo, da poslušalec zmeraj sliši nekaj novega. Fridas jazz quartet se bodo predstavili  z avtorsko glasbo in coverji s skrbno pripravljenimi aranžmaji.


Katarina Samobor, vokal
Jordi Roviro, trobenta
Jure Pišek, kitara
Tjan Šoštarič, bas
Gaj Bostič, bobni


Za afterje bo na Festivalu Lent letos skrbela Lacha, tista neoprijemljiva sila, ki z različnimi dogodki po principu »malo drugače« že nekaj let skrbi za podporo in razvoj glasbene scene v Mariboru.

Lachin after jam je edinstvena izkušnja; fuzija žanrov, nivojev in starosti. Je dogodek, na katerem se na odru zberejo naključni glasbeniki in sledijo ritmu trenutka, ustvarjalnosti in navdiha - tukaj in zdaj. Da bodo začetki lažji, jam sessione odpirajo lokalni virtuozi, ki živijo za glasbo in delajo premike na slovenski glasbeni sceni: WudisbanPine TreeFridas Jazz QuartetMasharikFunk fact in Sara LamperčnikMultiversalToniHauptman in DJ Turista - nato pa so na oder vabljeni vsi glasbeniki in glasbenice, da bomo večer kreirali skupaj, poslušalci in ustvarjalci!

Obljubljamo nepozabne after jam partyje, hude koncerte in nore jam sessione. Prinesite svoj instrument ali pridite praznih rok, že(l)jnih ušes ter poskočnih nog. Odbito bo!


Vstopnina za Lacha after jam: 5 eur ali vstopnica za prireditve na Minoritih - Odru Nove KBM na dan dogodka.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava