Sodni stolp | glasba | Koncert
 Kupi vstopnico

3:rma je kantavtorski projekt kitaristke Urške Supej in vokalistke Maše But. Projekt, ki gradi most med glasbo in poezijo, plava v jazzovskih, pop in folk vodah ter se dotika tematik, kot so feminizem, brezizhodna razmerja, vera ipd. Glasbenici iščeta inspiracijo v kantavtorjih, kot so Bob Dylan, Laura Marling in Leonard Cohen, pesnikih, kot so Edna Saint Vincent Millay, Emily Dickinson, Reiner Maria Rilke, ter zapisih, kot je The Second Sex avtorice Simone de Beauvoir.

3:rma predstavlja kontrast med spevnimi melodijami in težkimi tematikami, kot je denimo življenjski kontrast med idealom in realnostjo. Avtorici želita na tak način, z lepo in poslušljivo glasbo, spodbuditi razmišljanje o temah in problemih, ki jih ljudje pogosto preslišimo in spregledamo.

Album a well-paved road je zgodba o življenjski poti, ki je bila nekaterim podarjena, drugi pa si jo gradijo sami. Govori o ljudeh z manj priložnostmi, ki so si primorani utirati svojo pot, in tistih, ki hodijo po že tlakovani cesti. Odpira pogovor o ženskah danes – materah samohranilkah, tistih, rojenih v konservativnejših državah, tistih, ki se soočajo z neenakopravnostjo v medsebojnih odnosih in religiji, ter tistih, ki stojijo za tem, v kar verjamejo. Album slavi življenja neprivilegiranih – ker je vsako življenje »a well-paved road«: dobro tlakovana cesta.


3:rma 
Maša But, vokal
Urška Supej, kitara, spremljevalni vokal
Anja Hrastovšek, spremljevalni vokal

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava