Glasbeni ustvarjalci, bendi, elektronski producenti, live-acti, DJ-ji in VJ-ji! Prijavite se do 28. februarja.

Mladinin oder poziva vse glasbene ustvarjalce, bende, elektronske producente, live-acte, DJ-je in VJ-je, da se s svojimi deli in ┼żivljenjepisi prijavijo za ┼ítirinajsto izvedbo odra in tako dobijo prilo┼żnost, da zaigrajo na Festivalu Lent 2019.

Prijave zbiramo na spletni strani mladininoder.com do vklju─Źno 28. februarja 2019.

Poslanstvo Mladininega odra pomeni okno v svet glasbenim novosti, trendov in inovacij, ki jih prina┼íajo neuveljavljeni in neodvisni glasbeni ustvarjalci iz Slovenije in tujine. Vsako leto pridobiva na prepoznavnosti v mednarodnem prostoru, o ─Źemer pri─Źa tudi kopica mednarodnih prijav, ki so lani razpis prispele z vseh koncev Evrope in ┼íir┼íe. ─îeprav eden najmanj┼íih, vsekakor ostaja med pomembnimi ─Źleni Festivala Lent, saj daje prilo┼żnost glasbenikom in skupinam, katere sicer omejujejo zgolj posamezne scene in manj┼íi klubi.

Predstavijo se ┼íir┼íi festivalski publiki, kot so do zdaj ┼że predstavili ustvarjalcev iz Slovenije, Francije, Srbije, Hrva┼íke, Nizozemske, Avstrije, Mad┼żarske, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Italije, Litve, Mehike in drugod.

Hkrati pa program odra prina┼ía najbolj aktualno ponudbo na tovrstnem glasbenem podro─Źju in glasbeni izraz sedanjosti ter prihodnosti. Seveda pa, kot je za Mladinin oder zna─Źilno, tudi kakovostne klubske ┬╗┼ípile┬ź in zabave dolgo v no─Ź, ko se program na drugih lentovskih odrih ┼że zaklju─Źi. 

Ve─Ź informacij: razpis(at)mladininoder.com