Janez & Tomaž Bratovž, Simon Bertoncelj, Roberto Gregorčič

ostalo | kulinarika

Vabljeni za chefovo mizo, izza katere vam kuhajo kar štirje vrhunski chefi! Najboljše iz Ljubljane, najboljše z Bleda in najboljše iz Dolenjskih Toplic. JB krat dva, oče in sin, Simon krat medalje z mednarodnih tekmovanj, Roberto krat srce in smeh.


Janez in Tomaž Bratovž (JB restavracija, Ljubljana, 4 srčki)

  • Roastbeef v listnatem testu
  • Krema z limonsko travo, gozdnimi sadeži in zdrobljenim testom

Simon Bertoncelj (Restavracija Julijana, Bled, 3 srčki)

  • Trebuh mladega prašička in pire dimljene buče, jabolčni fondant, pečena čebula in shitake gobe glazirane v soji, mladi grah
  • Čokoladni brownie z borovnicami in pečen ananas z rožmarinom, krema lokalne skute, gel sveže mete, topinambur in pehtranova pena

Roberto Gregorčič (Oštarija, Dolenjske Toplice, 1 srček)

  • Ajdovi svaljki s kopunom, peteršiljevo korenino in zorjenim pikantnim sirom
  • Soržni krapci s koprivami, zelenimi beluši in lisičkami

Lokacija